Bug in asterisk code while T.38 faxing

Issues related to Asterisk and AGI

Bug in asterisk code while T.38 faxing

Postby james » Mon Oct 01, 2012 12:24 pm

There is bug in asterisk code when using app_fax and spandsp. The faxes were actually going through as T.38, but asterisk does not report about T.38 fax success though it work great with G.711 faxing

anybody know which version of asterisk got fixed this bug ?
james
 
Posts: 1
Joined: Mon Oct 01, 2012 12:23 pm

Reported to asterisk

Postby falak » Mon Oct 01, 2012 12:25 pm

The bug has been reported to asterisk with following reference id
0017809: T.38 fax sending succesful but asterisk reporting failure
falak
Site Admin
 
Posts: 166
Joined: Tue Jan 17, 2012 7:33 am

Bug fixed in current 1.6.2 releases

Postby falak » Mon Oct 01, 2012 12:25 pm

Said bug has been fixed in current release of asterisk 1.6.2
falak
Site Admin
 
Posts: 166
Joined: Tue Jan 17, 2012 7:33 am

unkown faxsender

Postby zaltni » Mon Oct 01, 2012 12:29 pm

Hello
I trunked the ictfax solution to an asterisk 1.8 ( with T.38 support)
I send the fax from the front user inetrface via "FAX Account" => "Create New FAX"
the problem is that I can't find the fax source number in the fax file header. I always get ( Date --- message ----- unkown) in the header of the tiff received file

any help please
regards
zaltni
 
Posts: 1
Joined: Mon Oct 01, 2012 12:26 pm

Unable To Receive FAX - Getting Empty PDF

Postby tgunjan » Mon Oct 01, 2012 12:30 pm

I'm able to send fax but unable to receive fax.
The PDF attached is coming blank(0 kb). Please guide me in resolving this issue
tgunjan
 
Posts: 1
Joined: Mon Oct 01, 2012 12:27 pm


Return to Asterisk

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest